Erotske price

Probudio sam se mamuran to Uskršnje jutro. Što bi mi Bosanci rekli—-Osjećam se ko govno!—
Jedina želja mi je bila da se valjam cijeli dan u krevetu. A i vrijeme je bilo hladno, kao u sred zime. Proljeću i Aprilu nigdje ni traga.

—–A što ti ne ustaješ? Vidiš li koliko je sati već? Misa je u pola jedanaest!—-trznu me prodoran glas stare. Nisam je čuo ni kad se ušuljala.

—–Ma daj mama, kakva te misa spopala, pa znaš da niko ne smije u crkvu!—–prostenjao sam ispod jorgana.

—-Znam Reno, znam, ali hoću da odem ispred Katedrale barem. A biće i neke moje prijateljice tamo. Zato ustaj i nek te je stid što si sinoć popio! Pa svaku noć Reno! Ajde ustaj!—-prijekorno će stara.

Šta ću! Ustanem se, ispolivam hladnom vodom da dođem do sebe. I ubrzo smo bili na putu prema gradu. Stigli smo kad su se začula zvona sa Katedrale. Stara ugleda te svoje prijateljice i krenu njima u susret. A ja ugledam par prijatelja i pridružim im se. —-Kako smo se samo navikli prepoznavati ispod ovih jebenih maski!—-pomislio sam. Čestitali smo Uskrs kuckajući se rukama. I jajima naravno. Kokošijim, ne onim. Nešto mi nije ni falilo ono silno ljubljenje. Nisam to ni volio, osim ako mi je neko bio sladak pa iskoristim priliku da ga pristojno izbalavim.

Ćaskali smo malo, zezali se i smijali. Okrenuo sam se da pogledom potražim staru. Pričala je sa nekom ženom, a pored njih je stajao neki momak. Iako uvijek kratkovidan, štrecnulo me je u srcu. I pored maske preko cijelog lica, znao sam da je to on. Niko nema tako tamne oči i crne, jake obrve.

—–Ivan, jebo te!—-pomislio sam.

Okrenuli su se svi prema meni, a stara povika:

—–Pa evo ti Ivana, prepoznaješ li ga?—–Znala je stara da smo bili nerazdvojni još iz KŠC-a.

Prišao sam im i pozdravili smo se. Gledali smo se u oči dok smo časkali. A oči su mu bile kao ogledalo za moja sjećanja. I nekako sjetne. Ili mi se to samo učinilo.

Kroz glavu su mi prolijetale slike naše prošlosti. Ivan, moja prva ljubav. Ja 19 godina a on 18. Dečko s kim sam najviše puta u krevetu spavao. Ivan s kojim sam prešao put od pipkanja u mraku kafića i kina, drkanja kite u njegovom krevetu, pa sve do onog simpatičnog i otvorenog Ivanovog pitanja:— Ej Reno, kako sam napaljen samo. Puši li ti se sada kurac?—–Dugo je trajao taj put. I postepeno. Pa prvih mjesec sam ga samo smio preko hlača dirati! I onda je počeo popuštati pod mojim magičnim prstima.. Prvo ruka u gaćama. Pa na kraju i usne na glaviću. Sjetio sam se zajedničkog ljetovanja. Pušenja njegove kite pod šatorom. Pušenje na dušeku na sred mora. Iako hetero, osjećao sam tada neku njegovu ljubav. Ili je to bila čista požuda i hedonizam? Više nisam siguran sada. Navala sjećanja i sjete. Nevjerovatno da je prošlo 14 godina od naših zadnjih dodira. I sigurno deset godina kako sam ga uopće vidio.

Gay price

Pa sam se brzo pribrao. I na brzinu prekrižio. Stojim ispred crkve na Uskrs a mislim o Ivanovom kurcu!.—-Ali da Bog nije želio pedere, ne bi ih ni stvorio!—–pomislio sam tješeći sam sebe.

—-Pa imamo li gdje piće popiti Reno?—-prekinu me Ivan u mojim mislima.

—-Nažalost ne Ivane. Barem koliko ja znam. Jebiga!—-skrušeno sam odgovorio.

I kako život? Posao? Familija? Uobičajena pitanja dvojice starih poznanika.

Ivan je imao dvoje djece. Ali nažalost razveden već pet godina. A djeca sa mamom, Austrijankom.

—-Najebo je onaj ko oženi njihovu!—–Kratko je konstatirao. Vidio sam mu tugu u očima.

I brzo smo se rastali. Svako svojim putem. Ja sa svojom starom, a on sa svojom.

—-Tu sam 3,4 dana, pa možda se vidimo opet.—-bile su mu zadnje riječi.

A nismo ni brojeve telefona razmijenili. Niti sam vjerovao da ćemo se opet sresti. Niti da on to želi.

Ostatak dana sam razmišljao o njemu. Prvo sam bio “u kurcu”, pun neke sjete i nostalgije, a onda sam se počeo paliti prisječajući se svih brojnih događanja. Nisam ih mogao ni prisjetiti se svih, iako sam pokušavao. Ono što je sigurno—imao je najljepši kurac. I najslađa jaja. I znao je najbolje uživati. A popušio sam mu ga više od sto puta u tih godinu i nešto. Ne znam ko je više uživao u svemu. I onda je došao kraj. Iznenada. Počelo se šuškati o nama. Što smo kao stalno skupa! Pa je našao djevojku i zaljubio se. I potpuno udaljio od mene. A onda otišao za Austriju. Čak ni na Facebooku nismo bili u kontaktu. Samo sam čuo da se oženio.

Tu noć sam prije sna drkao, a kroz glavu su mi prolijetale desetine scena sa Ivanom. Bilo ih je toliko da mi je malo bilo samo jednom.

Spavao sam dugo sutradan. Ovaj put je izostao i put babi u Hercegovinu. Da ne bi babi Koronu poklonili za Uskrs, jelte. Nastavio sam se izležavati, gledati TV cijeli dan. U kasno popodne stara se pojavi na vratima.

—-Ajde, Ivan te zove na kućni telefon.—-povika stara.

A mene opet štrecnu. Iznenadio sam se. Ivan! Zašto? Potrčao sam u kuću.

—-Ej, šta radiš? Jeli tebi dosadno? Šta je ovo, jebo te! Pa nigdje nikoga!—javi se Ivan.

—-Ma kako nije! Baš dosadno. A gde si ti Ivane?—-upitam.

—-Pa baš mi došla ideja da dođem do tebe ako ništa ne radiš. Da gledamo utakmicu. I jednu flašu Jacka da nam ponesem.—-predloži Ivan.

A ja zamuca. Nisam očekivao ni njegov poziv! Više nikada u životu! A kamoli ovakav prijedlog.

—-Pa ajde Ivane. Dođi, nemam šta raditi. I ne zaboravi tu flašu!—–zamucao sam i uspio se nasmijati.

Bio sam potpuno zbunjen dok sam ga čekao. Kako se ponašati? Kako glumiti da ona godina i još par mjeseci nisu nikada postojali? Da mi njegov kurac nije sate i sate proveo u ustima! Da mi nije vjerovatno pola kilograma proteina istresao u mene!

Virio sam kroz prozor kad će se pojaviti. I uskoro ugledao Toyotu kako se parkira u dvorište. Izašao je iz auta sa vrečicom u rukama. Izišli smo pred njega. Stara na svoja vrata, ja na svoja. Dade staroj kilu austrijske kave i čokoladu. A meni šteku mog omiljenog njemačkog Marlbora. Bio sam još zbunjeniji. Pa jeli on to planirao ovaj posjet? Pa donio ovo iz Austrije.

—-Ajde, upadaj unutra. I slobodno skini tu masku. Prebolio sam Koronu i pun sam ti antitijela. Ne mogu ti ništa. Mogu ti i pozajmiti koje.—Nekako sam se sabrao i nasmijao i ušli smo u moj stančić, a stara se vratila u kuću.

—-A gdje pokupi Koronu? —-upita.

—-Ma ko će znati Ivane! Pojma nemam!—-

Kako da mu kažem da sam imao par bliskih susreta prve vrste. Bez maske. Ali i bez odjeće na sebi. Jebo te, pa ni jebene Side se nismo ovako plašili.

Sjeli smo na fotelje. A Ivan stavi flašu Jack Danielsa na stol. Gledali smo utakmicu a burbonom ubrzano razbijali nelagodu koja se jednostavno osjećala u zraku. Znam da smo obojica o istome razmišljali.

—-Viđaš li Pericu? Šta je sa Kenom? Šta radi Alen?—-raspitivao se o našim starim drugovima, pokušavajući nametnuti bilo kakvu temu.

Pa izvadi fotke djece da mi pokaže. Vidio sam mu na licu radost i tugu u istom momentu. Dva slatka dječačića.

A kako je burbon u flaši nestajao, tako smo se i oslobađali. Prisjećali smo se dana iz KŠC-a, provoda po kafićima, ludovanja po gradu. Trudio sam se da mi pogled ne padne medju njegove noge. Gledao sam ga u lice koje se nije puno promijenilo, iako mu je sad 33. A fizički je izgledao isto. Još uvijek je igrao nogomet. A dok mi je pričao nisam mogao iz glave izbaciti slike od prije 15 godina. Nisam sebi mogao pomoći. Opet me je palio. Strašno me je palio. Nije ni burbon baš pomogao da skrenem misli. Njegov kurac mi je stalno bio pred očima. A on kao da je osjećao to pa bi povremeno ušutio i zagledao se u utakmicu.

Vrijeme je prolazilo a burbon nestajao. A tako se i ona nelagoda raspršila. Smijali smo se sve više prisječajući se ludorija iz tinejdžerskih dana. A kad je flaša burbona spala na jedan prst, pogledao je zbunjeno u sat pa u mene.

—–Pa jebo te Reno! Vidi koliko je sati? Pa ušli smo u policijski sat! Kako ću kući jebo te!—-

—-Stvarno jebo te! Kako vrijeme brzo prođe! Ma ništa Ivane, ostani. Spavaćeš tu na mome krevetu a ja ću u kuću. Nema problema!—

—-Pa izgleda da nema druge. Moram samo staroj javiti da ne brine.—-složi se Ivan.

I nastavili smo cugati. Samo se prebacili na pivo kad je litar Jacka puk’o. Odjednom sam se osjećao kao da tih 15 godina nikada nije ni prošlo. Da se zamisliš kako je u stvari sve relativno. Šta je vrijeme u stvari? Opet smo bili oni isti klinci. Napili smo se ko štuke.

I kad je ponoć već davno bila prošla, protegao sam se i ustao.

—-Eto Ivane. Ja odoh u kuću a ti se fino smjesti. I naspavaj se!—-nasmiješio sam se i krenuo prema vratima.

Gledao je za mnom. Očekivao sam pozdrav kad sam uhvatio vrata. Kao—laku noć! Ili—vidimo se ujutro.

—-Ma stani Reno! Pa možemo tu obojica spavati. Dovoljno je široko. A nešto mi se i ne ostaje sam ovdje.—-izgovori Ivan.

A mene štrecnu ponovo. Gledao sam ga pijanim očima.

—-Pa ne znam Ivane. Jesi siguran?—

—Ma jesam. Ajde, popićemo još po pivo i u bešiku. Ajde sjedaj.—-nasmijao se.

Pogledao sam ga. Pijan i zbrkan u glavi.

—-Pa ajde, jebaji ga!—-vratim se natrag u fotelju.

Erotske priče

Ispijali smo to zadnje pivo, a u glavi mi košnica. Zbunjen. Već napaljen. Upitnici u glavi. Nisam mogao sabrati misli.

Odgegao sam se do kupatila oprati noge i zube, pa se svukao i uvukao u krevet dok je on bio u kupatilu. Nisam ga gledao dok se svlačio i uvlačio u krevet. Skretao sam pogled, žmirio, a u glavi se pitao da li još uvijek nosi tijesne gačice ili je prešao na bokserice. A kurac mi se počeo dizati odmah. Nema tu pomoći. Takvi smo mi pederi. Ugasio je svjetlo i uvukao se do mene. Ležali smo na leđima obojica. Pričao je o nečemu. Nisam ga slušao. Doživljavao sam flash backove. Odjednom sam bio onaj klinac u njegovoj mračnoj sobi. A on onaj Ivan od 18 godina koji je pričao a jedva čekao moju ruku da se spusti dole. Ramena su nam se dodirivala. Ušutio je se. I onda je počela serija gutanja sline i pokušaja da se sakrije. Da se ne čuje. Progutam ja, a poslije par sekundi on. Pa opet. Desna ruka mi je drhtala. Naježio sam se u toploj sobi, ispod toplog jorgana. Žmarci su mi se po glavi uzvrtili. Podignem malo desnu ruku, pa je vratim natrag. Osjećam da teško diše kao i ja.

Stisnuo sam oči i podigao ruku. Onako isto kao prije 15 godina i spustio je polako na njegovu nogu. Pedalj ispod gaćica. I osluškivao. Čekao rekciju. Nije je bilo. Samo je glasno progutao. Igrao sam se prstima po nozi. Ćeškao ga polako. Šarao po nozi. Pa mi mali prst pređe nježno preko jaja. Sad sam znao da još uvijek nosi tijesne gaćice. Uzdahnuo sam. Naježio se još više. Pa povukao ruku i sa svih pet prstiju poklopio jaja. Ista kao prije 15 godina. Velika, čvrsta, utegnuta u tijesnim gaćicama. U isto vrijeme smo progutali. Nježno sam prešao preko njih, a vrh dlana dotaknu dno kite. Tvrdo dno. Tada sam znao da mu je tvrd odkako se uvukao u krevet. Nisam želio da razmišljam zašto. Jeli možda razmišljao o meni. Ili je možda htio još jednom, još jedan zadnji put. Nije mi bilo važno. Gorio sam od napaljenosti. Drhtao kao u groznici.
Povukao sam ruku još malo. I uzeo kurac između palca i kažiprsta. Tvrd. Dignut. Kao nekad, trljao sam ga sa dva prsta, polako ih pomjerajući gore. Cijelom dužinom do glavića. Pa nazad do jaja. Malo po jajima pa opet nježno gore. Pa dva, tri kružića po glaviću. Kurac poskoči a glavić izviri, probi se ispod vrha gačica. Ponovo je progutao kad sam jagodicom napravio dva kružića po golom glaviću.

Kako sam ga samo želio! Pitao sam se da li sanjam. Ili je ovo najbolji Uskršnji poklon.
Uvukao sam ruku u gačice. Sve do jaja. Istih, glatkih jaja kao i onda. Masirao sam ih nježno, štipkao vrhovima prstiju, potezao kožu nježno. A Ivan je gutao svakih deset sekundi. Uhvatio sam stvrdnuti kurac u ruku. Nježno potezao kožicu. Drkao ga polako. I onda kao onaj prvi put u njegovom krevetu. Kao repriza istog događaja. Ivan se okrenu na bok prema meni. I istegnu tijelo na krevetu. Držao sam kurac u ruci, ukočen, usmjeren prema mome licu. Osjećao njegov napaljeni dah na licu. Potegao sam ga nježno dva, tri puta, pa kliznuo tijelom niz krevet. Uvukao se pod topli jorgan. Upijao njegove mirise. Meni tako poznate.
Oblizao sam usne i spustio ih na glavić. Kako je samo tvrd i topao! Kako je toplo pod jorganom! A ja naježen, drhtim kao da sam umotan negdje na ulici.
Trznuo je se a glavić mi uleti cijeli. Kliznuo sm još dublje. Želio sam ga cijelog! Kako sam ga samo želio! Osjetim njegovu ruku na glavi, a nos mi dotaknu guste dlačice. Brzo sam kliznuo usnama nazad. Pa opet do dlačica. Pa još jednom, još brže. Uzdahnuo je glasno. Stegao me za glavu jače. Želio sam još jače. Jer to je bio moj zlatni kurac. Davno sam ga proglasio zlatnim. Pušio sam ga. Gutao, lizao, ljubio. I uživao u zvucima njegovog dahtanja.

A onda se desilo nešto što se nikad nije dogodilo onda, nekada. Njegova ruka na mojoj guzi. Miluje je. Štipka je. Uvukao mi je ruku u gaće. Zadrhtao sam još jače. Klizio je srednjim prstom po sredini. Nekoliko puta. Gore…dole…gore…dole. Zastao sam za trenutak dok je glavić poskakivao u mojim ustima. Zadrhtao je i Ivan. Uzdahnuo glasno. Ruka na guzi me potezala, okretala, sve dok nisam bio na stomaku. Ista ruka mi potegnu gačice. Do kraja. Pa ih baci negdje u mrak. Samo je prebacio nogu preko i legao na mene. Odjednom mi se temperatura promijeni. Nisam drhtao. Gorio sam, gušio se od napaljenosti. Osjećao toplinu kurca koji se pružio sredinom guze. A poslije par trenutaka njegove mokre prste kako mi prelaze preko rupice. Kako je pritišću, ubadaju. Disao sam teško, glavom zaronjenom u jastuk. A po vratu topli Ivanom dah. Brz i isprekidan.
Zavukao je ruku pod moju nogu. Povukao je i savio u koljenu. Osjećam topli i tvrdi glavić kako kliznu sredinom guze. Spušta se. Pa se zaustavi. Gušim se. Isisao sam sav zrak iz jastuka. Mokar glavić mi poklopi rupicu. Nisam disao onih nekoliko sekundi dok je tražio položaj. Namještao ruku i nogu da se izdigne. Zagrizao sam jastuk kad je glavić ušao. Zastenjao tiho. Trznuo je jednom jako. Pa jednom još jače. Osjetio sam dodir njegovih čvrstih jaja.
I onda je krenuo. Savio mi nogu još jače. Valjda sam izgledao kao žaba u tom trenutku. Uvlačio ga je…izvlačio…uvlačio….izvlačio. I ubrzavao. Stenjali smo glasno. Naizmjenično. Zgrabio sam rukom nogu kreveta i čvrsto je stegao. Krevet je škripao. Ivanov dah me kupao. Njegov znoj kapao po meni. Milina mi je strujala tijelom. Opet sam pomislio da sanjam

I onda je glasno zastenjao. Još jednom ga gurnuo do kraja. Pa izvukao, pustio mi nogu i svalio se na mene. Glasno je dahtao i stenjao na moje uho. Kurac je legao po sredini guze. Pritisnuo me. Tvrd i vruć. I onda je poteklo. Mlazovi su izlijetali. Rafalno. Pa se kao neki potočić slijevali niz kanalčić na mojoj guzi. Dahtao je dugo. Prskalo je kao iz nepresušnog vrela.

Ostao je još minutu na meni i prevalio se na svoju stranu kreveta još uvijek dahtući. Ustao sam i požurio do kupatila. Kad sam se vratio čuo sam ga kako hrče. Legao sam pored njega i onako pijan i iscrpljen odmah zaspao.

Probudilo nas je lupanje stare na vratima.

—-Doručak momci! Vrijeme je!—-

Doručkovali smo a stara je sjedila pored nas i pričala svoju priču.

—A ideš li ti Ivane na ispovijed? Ovaj moj nikako!—-

Čak mi je bilo drago što je tu, sa nama. Izbjegli smo svu priču.
I uskoro je otišao.

Više se nismo vidjeli. Nismo ni na facebooku još prijatelji. Vjerovatno nećemo ni biti.

Erotske gay price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here