Erotske price

Sa Milošem sam bila u vezi 3 godine. Živeo je sam sa ocem, majka mu je umrla kad je bio mali. Sex nam je bio prosečan, to mi je odgovaralo jer je njegov kurac bio taman za moju pičkicu. Više vremena provodila sam u njegovoj kući, nego u svojoj.

Zoran, njegov otac, bio je čovek pedesetih godina, ali je izgledao dosta mlađe, čak se i ponašao kao da je naših godina. Često su u kući bile mlade devojke koje su dolazile kod njega.

Jedne večeri, nakon kluba, Miloš je bio toliko pijan da smo ga taksista i ja jedva dovukli do kauča. Ostavila sam ga da spava i uputila se u kupatilo. Pod tušem sam drkala kao sumanuta, zatvorenih očiju. Kada sam ih u jednom trenutku otvorila, Zoran je stajao na sred kupatila i drkao svoju ogromnu kurčinu.

Upoznavanje i chat

Izašla sam iz kabine i počela da vičem na njega i da histerišem. Prekinuo me je poljupcem. Koliko god sam se opirala, nije me puštao. Prešao je na moje sisice, a zatim je kleknuo na pod i lizao moju pičkicu. I to tako dobro.

>Onda je ustao, a ja sam se spustila na pod i pušila mu ogromnu kurčinu. Zatim me je podigao u naručje i izneo iz kupatila. Miloš je i dalje čvrsto spavao na kauču.

Odneo me je u spavaću sobu i stavio na krevet. Raširio mi je noge i legao preko mene. Ljubio mi je sisice, povremeno dodirujući moju pičkicu kurcem. Ludela sam od želje da mi ga stavi. Par puta sam pokušala sama da se nabijem, ali uzalud. Uživao je da me muči, da gleda kako gorim od želje.

Mislila sam da će da rascepa moju pičkicu, tako mladu i usku

tavi mi ga već jednom! – povikala sam. Samo se nasmejao i nastavio da se igra mojim sisicama. – Stavi mi ga, ne mogu više da izdržim! – vikala sam.
– Šta želi moja kurvica? – pitao je nasmejano. Kao da je znao da obožavam da me zovu prostačkim nadimcima.

Jahorina apartmani

Da, ja sam tvoja kurva, stavi mi ga, molim te!. – Počeo je kurcem da ide gore-dole po mojoj pičkici. Stavio ga je na ulaz i malo gurnuo, pa se opet izmakao.
– Ne plašiš se da će se tvoj dragi probuditi i zateći nas ovako? Je li, droljo?! – povikao je.

; Ne plašim se! Samo želim da me jebeš! Briga me za njega! Ja sam tvoja drolja, tvoja kurva! Samo me jebi, molim te! Poludeću ako ne uđeš u me… – Nisam stigla da završim rečenicu, kada mi ga je silovito nabio. Prvo je nenormalno bolelo, mislila sam da je pocepao moju pičkicu. Kasnije je bol počela da prelazi u zadovoljstvo.

Ona trazi njega

Jebao je bez prestanka, tako jako i divno, kao da pičku vidi prvi put u životu. Ludela sam pod njim, trudeći se da primim što više te ogromne kurčine. A on je jebao… jebao… Sigurno sat vremena, možda i duže. Noge su mi skroz utrnule, a pička mi je bila toliko vrela da sam mislila da će se zapaliti… Svršila sam sigurno pet puta. On nijednom.

Došao je i taj trenutak… Pogledao me je zamagljenim očima i tiho rekao:

Ne želim… ne želim da izađem iz tebe. – Nasmešila sam se.
– Pijem pilule – jedva čujno sam rekla. Poljubio me je i počeo silovito da nabija. Moju pičkicu je obuzela vrelina, osetila sam kako sperma šprica u mene. Poljubio me je i legao pored mene, teško dišući. Na velikom zidnom satu otkucavalo je 3:45.<

Nemoj da se tuširaš, želim da ti koža upije moj miris – prošaputao je i ustao.
– I ja to želim – tiho sam rekla. Prišao je, još jednom me strasno poljubio i izašao iz sobe. Dugo sam gledala u vrata, a zatim srećna utonula u san…

Bili smo u tajnoj vezi još par meseci. Kada sam raskinula sa Milošem, priznali smo našu vezu. Pre dva meseca smo saznali da sam trudna, a juče da nosim blizance, dečaka i devojčicu. Nema srećnije žene od mene.

Balkan chat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here