Erotske price

Pročitala sam par priča i nisam mogla da poverujem da je autor tih priča moj suprug. Pokušala sam da se ulogujem na nekoliko sajtova koji su bili u historyju i svuda mi je odmah kompjuter nudio kao username Mazuljko! Rek’o bi čovek – velika stvar, pa muško je. Međutim, u pričama on je bio muž koji ima mali kurac i koga žena vara sa kim stigne. Njegov lik očigledno je uživao da bude ponižavan i to ne samo od strane svoje žene, već i od njenih ljubavnika!

>Moj muž je imao neke skrivene fantazije

Možete samo da zamislite kako sam se osećala dok sam ovo čitala… Posle sedam godina provedenih u braku iz kog imamo dvoje dece, bila sam ubeđena da Ivana poznajem odlično. Ovo što sam saznala potpuno me je izbacilo iz ravnoteže. I dalje nisam mogla da poverujem. Sva sam drhtala. Nisam više mogla da spavam. Skuvala sam sebi kafu i dok sam je ispijala razmišljala sam o tome šta se to u Ivanovoj glavi dešava.

U jednom trenutku shvatila sam da mi je ribica potpuno mokra. Ne vlažna, mokra! Jebote, pa ja sam se napalila čitajući Ivanove fantazije. Na poslu celog dana nisam mogla da se skoncentrišem. Non-stop sam razmišljala o Ivanu, i opet su mi gaćice stalno bile potpuno mokre. U jednom trenutku, s obzirom da sam nosila prilično dugu suknju, rešila sam da skinem gaćice. Prosto je bilo neverovatno koliko sam bila napaljena. Jedva sam čekala da dođem kući. Dan je bio prilično dosadan, nigde ni traga od potencijalnih klijenata. Imala sam zakazan samo jedan sastanak i to pred kraj radnog vremena. Neki Grk je želeo da pogleda neku, ja bih rekla vilu, ali nije baš delovao previše ozbiljno.

Bila sam prilično iznenađena njegovim izgledom. Obično su Grci koje sam imala prilike da upoznam bilo mali, debeli i sa ogromnim nosevima. Ovaj, Petros, bio je prilično krupan, čak i lep. Naravno, veliki nos im je izgleda ipak neizbežan. Otkačila sam ga na brzinu jer, kao što sam rekla, nije baš delovao oduševljeno. Rekao je samo da će da razmisli i da se javi sutra.

Odjurila sam kući. Čim sam ušla u kuću, krenula sam da tražim Ivana. Bio je u svojoj sobi. Naravno, bio je za računarom. Bojeći se da možda ponovo piše neku priču, nisam ni želela da pogledam u monitor. Prišla sam mu i počela da ga ljubim po licu, a potom mu jezik gurnula duboko u usta. Bio je veoma iznenađen mojim postupkom. Sela sam mu u krilo i odmah osetila >kao kamen tvrdu kurčinu. Rukom sam ga pomazila preko pantalona. Mislila sam da će da mi umre na stolici. Rešila sam još jednom da proverim da li je zaista on autor onih priča.

Dok sam ga ljubila, rukama sam mu izvlačila košulju iz pantalona. Mazila sam ga po grudima i ljubila po vratu. Imala sam utisak da je on potpuno hipnotisan mojim ponašanjem. Ustala sam sa njega, raširila mu kolena i klekla ispred njega. Gledao me je i dalje izgubljeno. Otkopčavala sam mu šlic.

Danas sam jednom Grku pokazivala onu vilu što nikako da je prodamo – pričala sam mu dok sam otkopcavala šlic i vadila njegovog malenog iz gaća. – Mmmmmmm. Samo da znaš kako je dobro izgledao. Sva sam se napalila. Jedva sam čekala da dođem kući – pričala sam gledajući ga u oči.

>Počela sam da ližem vrh njegovog glavića, a on je samo disao duboko. Nije mogao ni da se pomeri. Jadničko nije ni znao da sam priču izmislila. Dobro, izmislila sam samo jedan deo. U stvari, možda i nisam izmislila. Ni sama više nisam znala. Počela sam da uvlačim ceo njegov kurac u usta. Nije imao neke dimenzije, pa mi to nije ni bio problem.

Mogu samo da zamislim koliki je njegov – rekoh dok sam rukom vukla kožicu na njegovom kurcu gore-dole. – Jel’ bi se ti ljutio da sam ovo radila i njemu? – pitah ga i odmah uvukoh njegov kurac u usta, znajući da neće ni moći da odgovori. Osetila sam samo kako njegova vrela sperma puni moja usta. Nikada ranije nisam to osetila, ali sam bila toliko napaljena da o tome nisam ni razmišljala.

Erotske price

Ivan me je samo uhvatio za kosu i nabio mi svoj kurac još dublje u usta, tako i da sam htela da odvojim glavu od njega, ne bih to mogla. Progutala sam veći deo Ivanove sperme, ali je on toliko obilno svršio da je par kapi ipak završilo na krajevima mojih usana, a jedna kap slivala mi se niz bradu. Rukom sam je samo pokupila i vratila je u usta.

Hoćeš kafu? – pitala sam ga dok sam ustajala i pravila se da se ništa nije desilo.

Ivan me je samo gledao i nije mogao da veruje šta se upravo dogodilo

ok sam kuvala kafu osećala sam kako mi se sokovi iz pičke slivaju niz nogu. U jednom trenutku osetila sam Ivanove ruke na svojim grudima. Počeo je da ih stiska divljački. Naslonila sam se unazad i prepustila se njegovim rukama. Podigao mi je haljinu i rukom uhvatio za picu. Iako nisam videla njegovo lice, osetila sam po stisku njegove ruke da je bio šokiran saznanjem da nisam na sebi imala gaćice.

Uffff… Pa bile su potpuno mokre posle sastanka sa onim Grkom, da nije bilo svrhe da ih više nosim – rekoh mu, a rukom sam ponovo počela da mu masiram, na moje iznenađenje, ponovo tvrd kurac. – Nisi mi malopre odgovorio na postavljeno pitanje – rekoh mu dok sam se okretala ka njemu.
– Ne bih – odgovorio je kratko drhtavim glasom.<

Ne razumem? – bila sam zbunjena – šta ne bi? – Ivan je samo ćutao. – Ne bi se ljutio da sam njemu radila ono što sam malopre tebi? – ponovila sam pitanje.
– Ne – odgovorio je kratko.

Šta ne? – sada sam ga malo izazivala i ispitivala dokle smem da idem.
– Pa ne bih – odgovorio je ponovo drhtavim glasom i počeo da mi grize vrat.

Odgurnula sam ga od sebe i pogledala ga u oči.
Erotske price cuckold
Šta ne? Hoću da ponoviš – rekla sam prilično agresivno, a on je samo pokušavao da me privuče k sebi, ali sam se ja branila. – Šta ne, Ivane? – oštro ponovih.
– Ne bih se ljutio da si mu to radila – rekao je tiho.
– Šta da sam mu radila, Ivane? – rekoh ponovo drsko i već sam se plšila da me ne udari jer sam preterivala.
– Pa ono što si meni malopre – rekao je i privukao me sebi i počeo divljački da me svlači polako.
– Ne može tako brzo. Ti znaš koji deo tvog tela najviše volim? – rekoh zavodljivo.

Ivan je krenuo svojim kurcem ka mom međunožju, ali sam ga zaustavila:
Pa zar ti misliš da je to deo tvog tela koji najviše volim? – upitah ga kao zbunjeno. – Jezik, obožavam tvoj jezik. Hoću da me ližeš – rekoh mu opet prilično drsko, uhvatih ga rukama za glavu i povukoh ga da klekne.

Podigla sam guzu na kuhinju kako bi on imao što bolji pristup mojoj maci. Jaoooo, bio je to nezaboravan događaj. Lizao me je kao lud. Mislim da sam dva ili tri puta doživela orgazam. Potom je ustao i počeo divljački da me jebe

Vrištala sam od zadovoljstva. Bilo je fenomenalno. Sva iscrpljena, otišla sam da odspavam. Sutradan je bila subota, neradni dan za mene, ali je Ivan ipak imao neke obaveze na poslu. Istuširala sam se. Obukla sam laganu letnju haljinu sa bretelama i neke stare cipelice bez štikle, da se ne bih lomatala po onim kockama na pijaci. Sela sam u auto i pustila muziku sa radija. Iz nekog razloga, tada sam se setila sinoćnjeg događaja i gotovo momentalno ovlažila.

Ona trazi njega

Vratila sam se u kuću i rešila da ipak neke stvari na sebi promenim. Stavila sam haltere i navukla čarape, a skinula gaćice i brushalter. Vratila sam se do kola i krenula ka pijaci. Dok sam se šetala po pijaci osećala sam se, iz nekog razloga, neverovatno moćno. Osećala sam kako mi vetar hladi moju vlažnu ribicu, što me je dodatno palilo. Dok sam se šetala mislim da sam non-stop pogledom pratila samo kapitalne primerke krastavca i šargarepe. Naravno da mi se to nije dešavalo ranije i prosto ni sama sebe nisam mogla da prepoznam.

Dok sam se vraćala kući, razmišljala sam o prethodnoj večeri. Jednostavno, nisam sebi mogla da izbacim iz glave to da moj muž, otac moje dece, se pali na to da me gleda sa drugim tipovima, i što je još gore, da ga i ja i moji ljubavnici ponižavamo! Verovatno je još gore bilo to što se i ja, majka dvoje dece, palim na njegove fantazije. Odnosno, što više razmišljam, shvatam da bih i sama volela da se nađem u nekoj od Ivanovih priča.

Moja razmišljanja nekako su odlutala do Petrosa. Čovek je prilično bogat, građen je fenomenalno, nije oženjen – sve mi nekako govori da bi bio zainteresovan za kratku avanturu. Razmišljala sam i o onome što sam Ivanu pričala dok sam mu lizala mališu, o tome kako je Petrosu veliki. U stvari, ja nisam imala pojma koliki mu je vršnjak, ali mi je nekako bilo logično da mu je orgoman.

>Vratila sam se kući i rešila da se u ponedeljak ipak malo potrudim da saznam još po nešto o Petrosu, a da do tada pročitam još neku Ivanovu priču. Ponedeljak je brzo došao. Sa Ivanom nisam ni reč progovorila o onoj maloj avanturi. Kada sam se u ponedeljak probudila, Ivan je i dalje bio u krevetu. Odlično – pomislih. Sada ću malo da ga provociram garderobom.

Dok nam je Ivan kuvao kafu, ja sam obukla svoj donji veš i tako ušetala u kuhinju. Na sebi sam imala beli brus, >string tange i čarape sa halterima. Sveže istuširana i namirisana, verovatno sam Ivanu izgledala kao san. Kada me je ugledao mislim da je imao…

Erotske price

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here