Incest price

Bilo je to krajem leta 2017 godine u jednom gradicu na jugu Srbije , moja dalja sestra uveliko udata tad u komsiluku sa dve cerkice i muzem kojem je nabijala rogove jasuci na mom kurcu skoro svaki dan. Volela je da dodje i isprazni mi jaja , kako ona to slatko kaze to joj je posao svako jutro bi stizala poruka sa pitanjem „su puna jaja bato da dodjem da ih ispraznim,, i tako posle popijenom kafom ujutru dok joj muz radi ona je bila zaposlena da twerkujuci na mom kurcu sto je verujte mi zaista dobro radila natera spermu da podje iz jaja i usisa tom socnom pickom.

Volela je da joj ubrizgavam svoje seme koje je strcalo direktno u njenu matericu. A kad bi dosli oni dani onda bi menjala alat tj.svojim slatkim usnama izvukla bi i zadnju kap sperme iz jaja. Volela je da me vidi zadovoljnog i srecnog bila tako lepa kad je poprskam po licu sa tim slatkim pogledom i da trudila se da bude ispred svake moje cure a znala je i kako bila je toliko perverzna tako da sam nju najvise voleo.

Erotske price

Mesala je na kurcu i dozivljavala je orgazme i uzivala u tom magnevlju zabranjenog a najsladjeg. Karmin sa njenih usana je uvek ostavljala na glavicu mog kurca najbolje je sisala kurac na svetu i mazila jaja da sto vise izadje iz njih i sto je najvaznije to joj je uspevalo svrsavao sam kao konj a ona je to volela.

Incest price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here