Ćao ljudi, čitam ovde stalno priče i uvek razmišljam kako se meni tako nešto nikad nije desilo… Onda se setim da sam sam kriv, jer kad god imam neku priliku da me jebe neka tvrda kara, uplašim se i odustanem.

Gay price

Imam 20 godina, treniram, onako šmeker sam. Volim ribe ali imam osećaj da me više privlače muškarci ili bar želja da probam kako je to, ne znam kako bih objasnio. Uglavnom, par puta mi se desilo da sam se dopisivao sa nekim likovima, ali sve se na tome završilo. Uglavnom ih posle par dana blokiram i to je to.

Međutim, bio je jedan stariji lik, oko 45 godina, nije me smarao nego lepo smo kuckali, a oženjen je, pa mi je to bila garancija da neće reći nikome. Poslao mi je poruku jedan dan i tad sam obratio pažnju na njega; onako visok, crn, u treningu čovek. Oko mesec dana smo se kuckali, ali kad me je pozvao da se vidimo i kaže da ne može da izdrži više, ja ga blokiram.

Erotske price gej

I zaboravio sam na njega, prošlo par meseci. Seo sam u jedan kafić na doručak blizu zgrade, volim ujutru sam da popijem kafu i jedem. Nisam ni obraćao pažnju na ljude okolo, a u to vreme ionako nema puno ljudi. Odem do WC-a da pišam, nisam zaključao kabinu, ali čujem da je neko otvara. Ne okrećem se, samo kažem:

– Zauzeto. – Vidim krajem oka da je neko iza mene. Opet kažem: – Zauzeto je – kad odjednom neko kaže:

– Šta ima veze?

Nešto me je preseklo u stomaku. Okrećem se i vidim – poznat mi čovek. Odmah sam video da je jako sexy (ja sam 185, a ovaj je bar 190), krupan, napucan, i onda mi kroz glavu prođe – jebote to je onaj! Odjednom sam počeo da se tresem, ne znam ni sam što.

Ubacio sam kitu i okrećem se, on stoji, smeje se i kaže:

– Pa mali, konačno da se upoznamo. – Ja ne verujem šta mi se dešava! Stojimo jedan ispred drugog, stavlja mi ruku na rame i gleda me. Kaže: – Opusti se, šta drhtiš? Pa neću ti ništa – a ja ne mogu da se smirim. Poljubio me je u nos i smeška se. Ja ćutim kao ukopan, kaže: – Još si lepši uživo, baš mi je krivo što si me blokirao. Ja krenem nešto da lupam ali on me je samo poljubio.

Erotske price

Njegova tvrda kurcina bila je zaista impozantna…

Drži mi glavu i osećam njegove usne. Jezik ulazi i počinje stvarno da me ljubi, skroz me je probio uz sebe kurac mi se u sekundi diže. Mazi me po telu, ljubi mi vrat i kaže:

– Mali, nisi svestan koliko sam puta ispraznio muda na tebe. – Spušta mi ruku na svoj kurac, držim ga, trljam. Podiže mi majcu i sisa bradavice, opet me ljubi. Pita me: – Hoćeš da ga izvadim? – a ja ćutim.

Otkopčava farmerke i ispada ogromna tvrda kara. Opet mi stavlja ruku. Kako dobar osećaj; velika, vruća, tvrda kara.

Lagano mu drkam. Drži me za glavu i polako spušta dole. Ne znam šta da radim, nikad nisam probao kurac, a opet, želim jako. Na usnama mi je, otvaram ih i prvi put mi glavić ulazi. Očekivao sam mnogo gore, nisam znao šta da radim, pa sam ga lizao, nabijao glavu na njega. Sad sam se tresao od uzbuđenja.

Ne znam koliko je to trajalo kad me je podigao i okrenuo, raširio mi guzove i nabio jezik. Zastenjao sam a onda sam se setio da moram da pazim ako neko uđe. Lizao mi je guzu neko vreme a onda se uspravio i osetio sam da je njegova tvrda kara na mom čmaru. Na uvo mi je rekao:

– Kako bih te sad jebao – rekao sam samo da neću. Trljao ga je gore-dolje po rupici i ljubio me po vratu. Rekao je: – Moram da svršim – i počeo da drka. Odjednom sam osetio nešto vruće kako mi prska po guzi. Odmakao sam se i skontao da mi je svršio po bulji.

Gej price nove

Okrenuo sam se, a on je onako cedio kurac. Poljubio me je i rekao:

– Molim te, odblokiraj me, neću te ni smarati ni ništa, samo bih voleo da se čujemo i ako želiš, opet vidimo. – Dotakao mi je prstom usne, ubacio mi prst u usta, i osetio sam neki čudan ukus. Nasmejao se i rekao: – Eto, sad si probao moju spermu. Opet me poljubio i izašao.

Jahorina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here