Erotske price

Ovo je istinita prica. Podstaklo me je to što sam čitao vaše priče i imao sam želju da i ja ispričam svoju. Nisam gay… Sada imam 36 godina, a to se desilo, u stvari dešavalo, par godina od moje 19. godine.

Od malena sam svakog leta išao u Vojvodinu na odmor kod prijatelja mojih roditelja. Od 19 godine sam već uveliko išao sam jer su oni bili kao moja porodica. U to vreme sam već počeo uveliko da drkam i maštao sam o devojkama i seksu. Njih dvoje su bili onako lepuškast par, nekih 37-38 godina.

Upoznavanje

Ja sam se ložio na nju, kao i svaki drkadžija, na starije tetice, znate na šta mislim. Imali su veliku kuću sa dvorištem, u stvari pravi ranč. Često se dešavalo da se sunčaju goli ili da idu pored mene goli, a tokom noći se dešavalo da ih čujem kako se tucaju. To me je puno ložilo i drkao sam na to kako on nju jebe.

Tada nisam znao o čemu se radi, ali oni su me uvlačili u nešto. Često me je ona, Suzana, pitala imam li devojku, da li sam se ljubio itd. A on, Dragan, se samo smeškao, nije me pitao ništa u vezi sa devojkama. Seks je sve češće bivao vrlo glasan, tako da sam ja ludeo kao i moj kurac.

Jedan dan, toga se dobro sećam, je počeo taj film da se odmotava. Dragan me je pozvao da se sunčam sa njim i Suzanom. Prihvatio sam i otišao sa njim, a tamo kao iz snova… Ona gola, leži na stomaku raširenih nogu.

Na oboje sam se ložio, a onda se desilo iznenađenje. Momentalno mi se digao kurac.

Erotske gay price

Nisam znao gde sam i legao sam na peškir zaleđen. Dragan se skinuo go, pogledao me i rekao: Ne stidi se. Skini se, lepše je biti go, videćeš.

Ja bih se skinuo, ali mi je kurac bio napet. Dragan je znao ali je rekao: – Šta ima veze, to je normalno. I meni je penis takav pored nje uvek.

Dok sam se skidao, oni su se smeškali i gledali me. Ona je prokomentarisala kako mi je lepo to što imam, misleći na kurac.

Legao sam na stomak i nisam se pomerao, samo sam mislio na nju kako ću da drkam kad se vratim u sobu. Pička joj je bila skroz obrijana, a guza lepo osunčana. Tako smo počeli da se sunčamo zajedno skoro svaki dan. Ja sam već postajao opušteniji i privikao sam se na njih.

Jednog dana ona nije bila tu, tako da smo samo ja i on ostali kod kuće. Sunčali smo se i on je počeo da me zapitkuje da li drkam, sviđa li mi se Suzana, da li bih je tucao. Meni se dizao kurac, dok mi je on to pričao, ali i njemu. Video sam da se palio. Pitao me je: Da li bi joj lizao pičku? Ja sam odmah odgovorio da bih.
– Ok – rekao je – ja ću te pripremiti za to i naučiti, ali moraš da me slušaš.

Ćutanjem sam potvrdno odgovorio. Uzeo mi je kurac, drkao ga polako i mazio. Umirao sam, hteo sam da svršim, ali je on znao kako se to radi i nije mi dao. Bio sam naložen, gledao sam ga, gledao sam njegov kurac, hteo sam da mu drkam, ali nisam. Rekao mi je da legnem na stomak i da se opustim.

U sebi sam goreo od strasti. Uradio sam kako mi je rekao, a on je stao iza mene i šapatom mi govorio: – Lep si. Uživaćeš sa nama, videćeš.

>Ljubio me je po vratu, osećao sam njegov dah na sebi. Uzdisao sam. Spustio se do moje guze i počeo da je ljubi. Osećaj je bio čudan, ali u istom trenu i prelep. Širio mi je guzu rukama i stavljao jezik na rupicu. Dahtao sam kao lud i dizao guzu. Onda se desila najlepša stvar na svetu. Svršio sam po peškiru ispod mene. Nasmešio se i rekao mi:
– Nije trebalo još, ali nema veze. Biće bolje drugi put.

Hteo sam sa de ustanem, ali Dragan mi nije dao jer on nije svršio. Ostao sam tako da ležim na stomaku, dok je on iza mene drkao ispred guze. Kurac mu je bio kao banana kriv. Stavio je prst u usta, a onda meni u guzu. Poskočio sam i uzdahnuo, ali sam ga želeo. Izvadio je prst i stavio je svoj kurac u mene.

Stenjao sam, osećao sam kako se širim, ali sam mu se trtio da uđe što više. Tucao me je, stenjao kao i ja i na kraju svršio u mene. Nisam znao gde se nalazim. Legao je pored mene i rekao: – E, sad si zaslužio da jebeš Suzanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here